Kickboksen


Kickboxen, de Full-contact sport waarin echter ook zelfbeheersing en intensieve training zeer belangrijke componenten zijn.
Bij het kickboksen van Team Tanoshii / Conscius Sports ligt de nadruk op conditie en techniek.
Er is een verschil tussen KICKBOKSEN en MUY THAI. Bij het Kickboksen zijn alle trap-, en stoot technieken naar het lichaam en hoofd toegestaan, bij de MUY THAI vorm mogen ook de elle bogen gebruikt worden en knieën naar het hoofd.

Kickboksen is voor veel sporters een heerlijke sport vanwege de zeer conditionele trainingen en ook de zeer grote variëteit aan technieken. Het belangrijkst is om eerst te leren niet geraakt te worden en van daaruit te leren counteren.

Door de juiste trainingsmentaliteit en de grote mate van zelfbeheersing krijg je een zeer intensief spel tussen 2

sporters die elkaar bestrijden met verschillende trap- en stoottechnieken. Neem daarbij de mooie bokssport als basis en je krijgt een zeer leerzame en goede training waar alle belangrijke componenten zoals zelfbeheersing, controle, techniek, conditie, incasseringsvermogen in zitten.

 

Wilt u meer informatie over de lestijden, contributie en locaties vul dan het contact formulier in, we zullen uw vraag zo snel mogelijk behandelen.

 

Kickboksen Jeugd     6 t/m 14 jaar

Maandag   18.30 tot 19.30

Kickboksen 15 +

Maandag   20.30 tot 21.30

 

Conscius Sports

Beekkgraaf 58

5388CV te Nistelrode